Utbildningssystem - LMS

Talent Cards

Skapat för mobilen
Vi utformade mikrolärplattformen TalentCards för att hjälpa företag att massutbilda sina anställda med hjälp av lättsmält material. Kursadministratörer skapar snabbt tilltalande utbildningskort och levererar utbildning via mobilen som når deltagarna när som helst, var som helst! TalentCards är idealiskt för utbildningar om säkerhetsföreskrifter, företagets lagar, regler och policyer, kunskap om nya produkter och andra utbildningssituationer som inbegriper en mindre mängd information. Den unika mobilmetoden gör utbildningen snabb, enkel och rolig, vilket främjar bibehållande av kunskap, antalet slutförda kurser och gör dina anställda smartare.

eFront

eFront är vår flexibla LMS-plattform för företag med behov av ett avancerat säkerhetstänk och omfattande anpassning för att utbilda ett stort antal anställda, partner och kunder. Utformat för att vara branschens mest anpassningsbara företags-LMS ger eFront full kontroll över din virtuella utbildningsmiljö och information. Det interagerar problemfritt med andra infrastrukturer och kan växa med dig. eFront hjälper ditt företag att växa genom att göra dina anställda kunniga, dina partner kvalificerade och dina kunder smarta.

Talent LMS

TalentLMS är designat för företag av alla storlekar för att leverera effektiv och engagerande online-utbildning till sina anställda, partners och kunder.

FÖR MER INFO OCH PRISER

Kontakta oss

Tel. 010 - 200 77 76

 Lunnagatan 8

385 31 Torsås, Sverige

  • Facebook - Vit Circle
  • Twitter - Vit Circle
  • Linkedin - Vit Circle